Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Skip to main content
Side panel
Home
More
Search
Close
Search
Toggle search input
English (en)
English (en)
O'zbekcha (uz)
Русский (ru)
You are currently using guest access
Log in
Home
Expand all
Collapse all
Video
textalim
6-Mavzu: Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Video
Open course index
Completion requirements
MP4
Video
Previous activity
Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Jump to...
Jump to...
O'quv qo'llanma
Uslubiy qo'llanma
1-Taqdimot. Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
2-Taqdimot. Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
Dars ishlanma
3-Taqdimot
4-Taqdimot
Dars ishlanma
Dars ishlanma
Dars ishlanma
5-Taqdimot
Dars ishlanma
6-Taqdimot
Dars ishlanma
7-Taqdimot
Dars ishlanma
8-Taqdimot
9-Taqdimot
Dars ishlanma
10-Taqdimot
Dars ishlanma
Dars ishlanma
Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari.
Video dars
Video
Video
Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Video
Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Video
Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Video
Video
Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Video
Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Video
Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Video
0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Next activity
Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.