Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Asosiy mundarijaga o'tish
Side panel
Bosh sahifa
More
Qidirish
Yopish
Qidirish
Toggle search input
O'zbekcha (uz)
English (en)
O'zbekcha (uz)
Русский (ru)
Siz mehmon uchun ruxsatdan foydalanayapsiz
Kirish
Bosh sahifa
Hammasini yoyish
Hammasini o'rab olish
Video
textalim
7-Mavzu: Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Video
Open course index
Completion requirements
MP4
Video
Previous activity
Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
...ga o'tish
...ga o'tish
O'quv qo'llanma
Uslubiy qo'llanma
1-Taqdimot. Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
2-Taqdimot. Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
Dars ishlanma
3-Taqdimot
4-Taqdimot
Dars ishlanma
Dars ishlanma
Dars ishlanma
5-Taqdimot
Dars ishlanma
6-Taqdimot
Dars ishlanma
7-Taqdimot
Dars ishlanma
8-Taqdimot
9-Taqdimot
Dars ishlanma
10-Taqdimot
Dars ishlanma
Dars ishlanma
Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari.
Video dars
Video
Video
Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Video
Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Video
Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Video
Video
Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Video
Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Video
Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Video
0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Next activity
Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.