Размер шрифта
A-
A
A+
Цвет сайта
R
A
A
A
Перейти к основному содержанию
Боковая панель
В начало
Дополнительно
Найти
Закрыть
Найти
Изменить данные поисковой строки
Русский (ru)
English (en)
O'zbekcha (uz)
Русский (ru)
Вы используете гостевой доступ
Вход
В начало
Развернуть всё
Свернуть всё
Video
textalim
8-Mavzu: Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Video
Открыть оглавление курса
Требуемые условия завершения
MP4
Video
Предыдущий элемент курса
Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Перейти на...
Перейти на...
O'quv qo'llanma
Uslubiy qo'llanma
1-Taqdimot. Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
2-Taqdimot. Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
Dars ishlanma
3-Taqdimot
4-Taqdimot
Dars ishlanma
Dars ishlanma
Dars ishlanma
5-Taqdimot
Dars ishlanma
6-Taqdimot
Dars ishlanma
7-Taqdimot
Dars ishlanma
8-Taqdimot
9-Taqdimot
Dars ishlanma
10-Taqdimot
Dars ishlanma
Dars ishlanma
Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari.
Video dars
Video
Video
Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Video
Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Video
Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Video
Video
Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Video
Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Video
Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Video
0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Video
Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Следующий элемент курса
Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.