Размер шрифта
A-
A
A+
Цвет сайта
R
A
A
A
Перейти к основному содержанию
Боковая панель
В начало
Дополнительно
Найти
Закрыть
Найти
Изменить данные поисковой строки
Русский (ru)
English (en)
O'zbekcha (uz)
Русский (ru)
Вы используете гостевой доступ
Вход
В начало
Развернуть всё
Свернуть всё
Oziq-ovqat tayyorlash texnologiyasi
Открыть оглавление курса
Section outline
Выбрать раздел Ma'ruza mashg'ulotlari
Ma'ruza mashg'ulotlari
Свернуть всё
Развернуть всё
Выбрать элемент O'quv qo'llanma
O'quv qo'llanma
Папка
Выбрать элемент Uslubiy qo'llanma
Uslubiy qo'llanma
Папка
Выбрать раздел 1-Mavzu: Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
1-Mavzu: Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
Выбрать элемент 1-Taqdimot. Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
1-Taqdimot. Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
Папка
Выбрать раздел 2-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
2-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
Выбрать элемент 2-Taqdimot. Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
2-Taqdimot. Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать раздел 3-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari va ularni saqlash qoidalari.
3-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari va ularni saqlash qoidalari.
Выбрать элемент 3-Taqdimot
3-Taqdimot
Папка
Выбрать раздел 4-Mavzu: Don hamda hamir mahsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
4-Mavzu: Don hamda hamir mahsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
Выбрать элемент 4-Taqdimot
4-Taqdimot
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать раздел 5-Mavzu: Sut va sut maxsulotlari turlari
5-Mavzu: Sut va sut maxsulotlari turlari
Выбрать элемент 5-Taqdimot
5-Taqdimot
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать раздел 6-Mavzu: Tuxum va uning ozuqaviy qiymati, pishirish usullari
6-Mavzu: Tuxum va uning ozuqaviy qiymati, pishirish usullari
Выбрать элемент 6-Taqdimot
6-Taqdimot
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать раздел 7-Mavzu: Issiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi
7-Mavzu: Issiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi
Выбрать элемент 7-Taqdimot
7-Taqdimot
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать раздел 8-Mavzu: Shifobaxsh ziravorlarning turlari va ularning ahamiyati.
8-Mavzu: Shifobaxsh ziravorlarning turlari va ularning ahamiyati.
Выбрать элемент 8-Taqdimot
8-Taqdimot
Папка
Выбрать раздел 9-Mavzu: Parxez taomlari ularni tayyorlash tartibi
9-Mavzu: Parxez taomlari ularni tayyorlash tartibi
Выбрать элемент 9-Taqdimot
9-Taqdimot
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать раздел 10-Mavzu: Go'sht va go'sht maxsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
10-Mavzu: Go'sht va go'sht maxsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
Выбрать элемент 10-Taqdimot
10-Taqdimot
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать элемент Dars ishlanma
Dars ishlanma
Папка
Выбрать раздел Amaliy mashg'ulotlar
Amaliy mashg'ulotlar
Выбрать раздел 1-Mavzu: Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
1-Mavzu: Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Выбрать элемент Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Файл
DOCX
Выбрать раздел 2-Mavzu: Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari. Sabzavotlarni pishirish usullari (qaynatish, qovurish, bug'da dimlash). Issiq ishlov berish usullari.
2-Mavzu: Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari. Sabzavotlarni pishirish usullari (qaynatish, qovurish, bug'da dimlash). Issiq ishlov berish usullari.
Выбрать элемент Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari.
Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari.
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video dars
Video dars
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
PDF
Выбрать элемент Video
Video
Файл
PDF
Выбрать раздел 3-Mavzu: Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
3-Mavzu: Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Выбрать элемент Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 4-Mavzu: Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
4-Mavzu: Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Выбрать элемент Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 5-Mavzu: Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
5-Mavzu: Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Выбрать элемент Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 6-Mavzu: Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
6-Mavzu: Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Выбрать элемент Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 7-Mavzu: Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
7-Mavzu: Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Выбрать элемент Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 8-Mavzu: Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
8-Mavzu: Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Выбрать элемент Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 9-Mavzu: Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
9-Mavzu: Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Выбрать элемент Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 10-Mavzu: 0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
10-Mavzu: 0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
Выбрать элемент 0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
Файл
DOCX
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 11-Mavzu: Parxez taomlari ulami tayyorlash tartibi. Mahsulotlarga umumiy tavsif berish va ovqatlarni tayyorlash usullari
11-Mavzu: Parxez taomlari ulami tayyorlash tartibi. Mahsulotlarga umumiy tavsif berish va ovqatlarni tayyorlash usullari
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 12-Mavzu: 1ssiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi.
12-Mavzu: 1ssiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi.
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
PDF
Выбрать раздел 13-Mavzu: Tuxumni pishirish usullari.
13-Mavzu: Tuxumni pishirish usullari.
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 14-Mavzu: Quymoq tayyorlash tartibi va dasturxonga tortish. Ertalabki nonushta uchun dasturxon bezash
14-Mavzu: Quymoq tayyorlash tartibi va dasturxonga tortish. Ertalabki nonushta uchun dasturxon bezash
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 15-Mavzu: .0'zbek milliy suyuq taomlarini tayyorlash texnologiyasi
15-Mavzu: .0'zbek milliy suyuq taomlarini tayyorlash texnologiyasi
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 16-Mavzu: Parranda, baliqni (łozalash) go'shtiga birlamchi ishlov berish va yarim tayyor masalliqlar tayyorlash.
16-Mavzu: Parranda, baliqni (łozalash) go'shtiga birlamchi ishlov berish va yarim tayyor masalliqlar tayyorlash.
Выбрать элемент Video
Video
Файл
MP4
Выбрать раздел 17-Mavzu: Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
17-Mavzu: Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Выбрать элемент Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Файл
DOCX
Выбрать раздел 18-Mavzu: Milliy paloy tayyorlash texnologiyasi.
18-Mavzu: Milliy paloy tayyorlash texnologiyasi.
Выбрать раздел 19-Mavzu: Do'lmalar tayyorlash texnologiyasi.
19-Mavzu: Do'lmalar tayyorlash texnologiyasi.
Выбрать раздел 20-Mavzu: Sabzavotlarni karvin usulida bezatish.
20-Mavzu: Sabzavotlarni karvin usulida bezatish.