Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Asosiy mundarijaga o'tish
Side panel
Bosh sahifa
More
Qidirish
Yopish
Qidirish
Toggle search input
O'zbekcha (uz)
English (en)
O'zbekcha (uz)
Русский (ru)
Siz mehmon uchun ruxsatdan foydalanayapsiz
Kirish
Bosh sahifa
Hammasini yoyish
Hammasini o'rab olish
Oziq-ovqat tayyorlash texnologiyasi
Open course index
Section outline
Select section Ma'ruza mashg'ulotlari
Ma'ruza mashg'ulotlari
Hammasini o'rab olish
Hammasini yoyish
Select activity O'quv qo'llanma
O'quv qo'llanma
Folder
Select activity Uslubiy qo'llanma
Uslubiy qo'llanma
Folder
Select section 1-Mavzu: Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
1-Mavzu: Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
Select activity 1-Taqdimot. Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
1-Taqdimot. Oziq ovqat maxsulotlarini tayyorlash texnologiyasi fanning maqsad vazifalari xaqida ma'lumot berish
Folder
Select section 2-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
2-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
Select activity 2-Taqdimot. Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
2-Taqdimot. Oziq ovqat mahsulotlari turlari.
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select section 3-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari va ularni saqlash qoidalari.
3-Mavzu: Oziq ovqat mahsulotlari turlari va ularni saqlash qoidalari.
Select activity 3-Taqdimot
3-Taqdimot
Folder
Select section 4-Mavzu: Don hamda hamir mahsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
4-Mavzu: Don hamda hamir mahsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
Select activity 4-Taqdimot
4-Taqdimot
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select section 5-Mavzu: Sut va sut maxsulotlari turlari
5-Mavzu: Sut va sut maxsulotlari turlari
Select activity 5-Taqdimot
5-Taqdimot
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select section 6-Mavzu: Tuxum va uning ozuqaviy qiymati, pishirish usullari
6-Mavzu: Tuxum va uning ozuqaviy qiymati, pishirish usullari
Select activity 6-Taqdimot
6-Taqdimot
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select section 7-Mavzu: Issiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi
7-Mavzu: Issiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi
Select activity 7-Taqdimot
7-Taqdimot
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select section 8-Mavzu: Shifobaxsh ziravorlarning turlari va ularning ahamiyati.
8-Mavzu: Shifobaxsh ziravorlarning turlari va ularning ahamiyati.
Select activity 8-Taqdimot
8-Taqdimot
Folder
Select section 9-Mavzu: Parxez taomlari ularni tayyorlash tartibi
9-Mavzu: Parxez taomlari ularni tayyorlash tartibi
Select activity 9-Taqdimot
9-Taqdimot
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select section 10-Mavzu: Go'sht va go'sht maxsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
10-Mavzu: Go'sht va go'sht maxsulotlari turlari ularning ozuqaviy qiymati.
Select activity 10-Taqdimot
10-Taqdimot
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select activity Dars ishlanma
Dars ishlanma
Folder
Select section Amaliy mashg'ulotlar
Amaliy mashg'ulotlar
Select section 1-Mavzu: Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
1-Mavzu: Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Select activity Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Pazandachilik xonasida xavfsizlik texnikasi qoidalari.
Resurs
DOCX
Select section 2-Mavzu: Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari. Sabzavotlarni pishirish usullari (qaynatish, qovurish, bug'da dimlash). Issiq ishlov berish usullari.
2-Mavzu: Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari. Sabzavotlarni pishirish usullari (qaynatish, qovurish, bug'da dimlash). Issiq ishlov berish usullari.
Select activity Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari.
Sabzavotlarga birlamchi ishlov berish va turli taomlar uchun to'g'rash usullari.
Resurs
DOCX
Select activity Video dars
Video dars
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
PDF
Select activity Video
Video
Resurs
PDF
Select section 3-Mavzu: Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
3-Mavzu: Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Select activity Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Kartoshka bo'tqasini tayyorlash texnologiyasi (Kartoshka bo't asini tayyorlash bosqichlari va texnika xavfsizligi qoidalari).
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 4-Mavzu: Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
4-Mavzu: Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Select activity Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Mevalardan desertlar tayyorlash va dasturxonga tortish tartibi.
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 5-Mavzu: Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
5-Mavzu: Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Select activity Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Sabzavot va mevalardan turli xil kanscrvalar tayyorlash.
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 6-Mavzu: Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
6-Mavzu: Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Select activity Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Yorma bo'tqalar tayyorlash texnologiyasi.
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 7-Mavzu: Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
7-Mavzu: Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Select activity Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Makaron mahsulotlaridan tayyorlangan taomlar.
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 8-Mavzu: Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
8-Mavzu: Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Select activity Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Qatlamli xamir. Uvalanadigan oshirma xamir.
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 9-Mavzu: Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
9-Mavzu: Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Select activity Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Pishirilgan xamir. Biskvitli xamir. Kekslar uchun xamir.
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 10-Mavzu: 0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
10-Mavzu: 0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
Select activity 0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
0chiq, yopiq va gazak uchun buterbrodlarni tayyorlash va dasturxonga tortish
Resurs
DOCX
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 11-Mavzu: Parxez taomlari ulami tayyorlash tartibi. Mahsulotlarga umumiy tavsif berish va ovqatlarni tayyorlash usullari
11-Mavzu: Parxez taomlari ulami tayyorlash tartibi. Mahsulotlarga umumiy tavsif berish va ovqatlarni tayyorlash usullari
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 12-Mavzu: 1ssiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi.
12-Mavzu: 1ssiq ichimlik va shifobaxsh damlamalarni tayyorlash texnologiyasi.
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
PDF
Select section 13-Mavzu: Tuxumni pishirish usullari.
13-Mavzu: Tuxumni pishirish usullari.
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 14-Mavzu: Quymoq tayyorlash tartibi va dasturxonga tortish. Ertalabki nonushta uchun dasturxon bezash
14-Mavzu: Quymoq tayyorlash tartibi va dasturxonga tortish. Ertalabki nonushta uchun dasturxon bezash
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 15-Mavzu: .0'zbek milliy suyuq taomlarini tayyorlash texnologiyasi
15-Mavzu: .0'zbek milliy suyuq taomlarini tayyorlash texnologiyasi
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 16-Mavzu: Parranda, baliqni (łozalash) go'shtiga birlamchi ishlov berish va yarim tayyor masalliqlar tayyorlash.
16-Mavzu: Parranda, baliqni (łozalash) go'shtiga birlamchi ishlov berish va yarim tayyor masalliqlar tayyorlash.
Select activity Video
Video
Resurs
MP4
Select section 17-Mavzu: Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
17-Mavzu: Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Select activity Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Go'sht (mol, qo'y, tovuq va baliq) mahsulotlaridan taom tayyorlash.
Resurs
DOCX
Select section 18-Mavzu: Milliy paloy tayyorlash texnologiyasi.
18-Mavzu: Milliy paloy tayyorlash texnologiyasi.
Select section 19-Mavzu: Do'lmalar tayyorlash texnologiyasi.
19-Mavzu: Do'lmalar tayyorlash texnologiyasi.
Select section 20-Mavzu: Sabzavotlarni karvin usulida bezatish.
20-Mavzu: Sabzavotlarni karvin usulida bezatish.